Booking tour

+380 67 546 24 14

E-mail

treeoflife230820@gmail.com

Blog

Дитячий квест для шкільних груп у Києві

Уже не секрет, що квест – найцікавіша гра та улюблена розвага як для дітей, так і для дорослих. Проте у пошуку найкращих варіантів відпочинку для школярів все частіше постає питання: «Який дитячий квест обрати? Де його організувати? Який сценарій квесту підійде дітям молодшого та старшого шкільного віку? Які кращі квести є у Києві?»

read more

Людмила

Незвичайний випускний для 4 класу у Києві

Ваша дитина закінчує початкову школу і саме Вам доручено спланувати оригінальний випускний? 

Бажаєте, щоб дитяче свято було активним та пізнавальним, зарядило Ваших дітей гарним настроєм, згуртувало їх та подарувало незабутні емоції? 
Тримайте цікаву ідею проведення випускного у Києві!

read more

Людмила

Резиденція святого Миколая в Києві

Чи буває святий Миколай? Де живе святий Миколай? Як виглядає святий Миколай? Як святий Миколай приносить подарунки? Ці та інші питання змалечку цікавлять допитливих малюків. Це і не дивно. Адже Святий Миколай – найпопулярніший та найдобріший святий в українській традиції.

read more

Людмила

Корпоративні екскурсії та квести Києвом

Ми всі – одна велика команда. Ми вже згуртовані спільними цінностями та спільною метою. Нам не потрібні тімбілдінги, адже в теперішніх реаліях усі українці уже відчувають себе однією дружньою сім’єю. І кожен, хто зараз лишається в Україні та продовжує працювати, робить кроки до здійснення найбільшої мети – Перемоги над спільним ворогом.

read more

Людмила

Майстер-клас з гадання на Андрія та Катерини

Гадання на Катерини та Андрія – найцікавіша розвага і для дітей, і для дорослих. Наші прабабусі були переконані, що в період від 7 по 13 грудня відбуваються містичні речі. Якщо бути дуже уважним, можна розгадати таємничі знаки долі та дізнатись про своє майбутнє. 

read more

Людмила

Новини

WE PROMISE NOT TO SPAM!

Logo
Мандруйте з “ДЕРЕВОМ ЖИТТЯ” - Відкривайте Київ. Насолоджуйтесь турами та відчуйте справжній український дух!

За підтримки: